Доставка в България Доставка в България
Доставяме до всяка точка на страната.
Доставка до Европа Доставка до Европа
Бързо и лесно до всяка точка на ЕС.
Търговия на Едро и Дребно Търговия на Едро и Дребно
Работим с над 300 магазини, хотели и ресторанти.
Кленов сироп и кленови продукти
Кленов сироп - 250 мл
Кленов
сироп
250 мл.
Кленов сироп - 375 мл
Кленов
сироп
375 мл.
Кленов сироп - 500 мл.
Кленов
сироп
500 мл.
Кленов сироп - 1 литър
Кленов
сироп
1 литър
Кленов сироп - 2 литра
Кленов
сироп
2 литра
Кленов сироп - 5 литра
Кленов
сироп
5 литра
Кленов сироп - 25 литра
Кленов
сироп
25 литра
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Пакет кленов сироп и сода (без алуминий)
Пакет
кленов сироп и сода




Мартина Вачкова и Ирина Сарачинова започнаха диета с кленов сироп

Мартина Вачкова и Ирина Сарачинова започнаха диета с кленов сироп

С настъпването на лятото две от най-известните българки започнаха диета с кленов сироп.

Желанието за вталяване и смъкване на килограми е обхванала и Мартина Вачкова. Тя твърдо е решена да се подложи на последния писък в диетите – диета с кленов сироп.

За чудодейната диета Марта научила от екипа на Иван и Андрей, с които е в много близки отношения и често гостува в предаванията им. След като се убедила в ефективността на диетата, тя моментално решила да се възползва от нея, като се подложи на глад и кленов сироп.

Чаровната водеща вече не помни колко пъти се е опитвала да влиза във форма без никакъв успех. Въпреки това обаче тя е оптимист, че този път наистина ще успее да свали килограми и да най-после ще се хареса в огледалото.

Тя съжалявала, че е изпуснала срока да отслабне преди плажа, но мислела да гладува, докато е на морето. „Тъкмо там ще отслабна по-лесно, защото ще плувам”, надявала се Марта.

Половинката на Иван Христов Ирина Сарачинова вече от месец строго прилага диетата с кленов сироп с тайната надежда са стопи поне десетина килца и да се намърда в любимия си бански. На диета се подложил и Иван, понеже забелязал, че му расте коремчето.

Близо половината екип вече е в различни точки на морето в България и чужбина, а диетата е временно зарязана. Не можеш да стоиш на плажа, край теб да ухае на печена риба и прясна царевица, сладоледите да потят витрините, а ти да отмерваш лъжичките кленов сироп. Всички се кълнат, че след като си отядат на пържена риба и картофки отново ще са захванат с диетата, но ще видим дали ще го спазят.

Всъщност тази диета се основава като много други на илюзията, че ядеш, а всъщност гладуваш. Приготвеният от кленов сироп т.нар. кленова напитка поддържа чувството за ситост на организма чувство за глад. Освен това кленовият сироп помага на мозъка и целия организъм като го снабдаява с редица витамини, минерали, антиоксиданти и други полезни вещества.

Свързана информация:






 


Нашите партньори:
ЗдравницаИна-Фарма ООД