Доставка в България Доставка в България
Доставяме до всяка точка на страната.
Доставка до Европа Доставка до Европа
Бързо и лесно до всяка точка на ЕС.
Търговия на Едро и Дребно Търговия на Едро и Дребно
Работим с над 300 магазини, хотели и ресторанти.
Кленов сироп и кленови продукти
Кленов сироп - 250 мл
Кленов
сироп
250 мл.
Кленов сироп - 375 мл
Кленов
сироп
375 мл.
Кленов сироп - 500 мл.
Кленов
сироп
500 мл.
Кленов сироп - 1 литър
Кленов
сироп
1 литър
Кленов сироп - 2 литра
Кленов
сироп
2 литра
Кленов сироп - 5 литра
Кленов
сироп
5 литра
Кленов сироп - 25 литра
Кленов
сироп
25 литра
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Пакет кленов сироп и сода (без алуминий)
Пакет
кленов сироп и содаДоставка и плащане на оригинален канадски кленов сироп

Доставките се извършват в куриерски фирми "Европът"и "Спиди". Поръчките пристигат в рамките на от 1 до 2 работни дни до всяка точка на България. Възможно е срокът на доставка да се удължи в случай, че куриерските фирми не посещават всекидневно населените места, които сте записали при поръчка.

За повече информация се свържете с нас на тел.: 02/ 483 72 91; 02/ 426 02 62

Доставки на кленов сироп за страната:

Доставка до адрес
При избор на този метод за доставка Вие ще получите Вашата поръчка на адреса за доставка, който сте записали във формата в рамките на следващия работен ден, след потвърждение на поръчката. Доставните цени варират спрямо поръчания продукт и куриерската фирма, която сте посочили. Информация за доставните цени може да намерите след кликването върху бутон "Поръчай", под информацията за всеки продукт.

До офис на куриера
При избор на този метод за доставка Вашата поръчка ще бъде доставена до офиса на куриерската фирма в съответния град, стига такъв да съществува. Доставката се извършва в рамките на 24 часа след потвърждение на поръчката. Доставните цени варират спрямо поръчания продукт и куриерската фирма, която сте посочили. Информация за доставните цени може да намерите след кликването върху бутон "Поръчай", под информацията за всеки продукт.


Доставка на кленов сироп до Европа

Имаме възможност да доставяме нашите продукти до всяка точка на държавите членки на Европейския съюз. Срокът и цените за доставка варират спрямо дестинацията, до която ще бъде изпратена поръчката. Поръчки за Европа се извършват от нашия Здравословен онлайн магазин "Здравница". Повече информация можете да научите ТУК!


Начини на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка)
При избиране на този метод плащането на поръчаните от Вас продукти става директно на куриера при доставка (Наложен платеж). Всяка изпратена поръчка е придружена с касов бон или фактура.

Банков път
Можете да направите плащане по банков път. При избор на този метод на плащане се заплаща цялата генерирана сума на поръчката (вкл. и цената за доставка). След заплащането по банков път Вие не дължите никакви допълнителни такси и разходи при получаването на поръчката. Всяка поръчка платена чрез този метод бива придружавана от фактура. Поръчка чрез заплащане по банков път можете да направите чрез Здравословен онлайн магазин "Здравница".

Кредитна или дебитна карта
Плащане на поръчката можете да направите и с Вашата кредитна или дебитна карта. При избор на този метод на плащане се заплаща цялата генерирана сума на поръчката (вкл. и цената за доставка). След заплащането чрез кредитна или дебитна карта Вие не дължите никакви допълнителни такси и разходи при получаването на поръчката. Поръчка чрез плащане с кредитна или дебитна карта можете да направите чрез Здравословен онлайн магазин "Здравница".

ePay.bg
Плащане на поръчката можете да направите и чрез системата на ePay.bg. При избор на този метод на плащане се заплаща цялата генерирана сума на поръчката (вкл. и цената за доставка). След заплащането Вие не дължите никакви допълнителни такси и разходи при получаването на поръчката. Поръчка чрез ePay.bg можете да направите чрез Здравословен онлайн магазин "Здравница".


Допълнителни възможности

Отвори преди да платиш
Всяка поръчка бива изпращана с опция за отваряне преди заплащане. Опцията Ви позволява до отворите пратката и да я прегледате преди да заплатите.

Застраховка на всяка изпратена поръчка
Всички изпратени поръчки биват допълнително застраховани! В случай на увреда на пратката ще Ви бъде изпратена нова без да се налага да заплащате допълнителна куриерска услуга!

 

Как доставката може да е безплатна?

Всяка направена поръчка от Вас за сума над 99 лв. ще бъде доставяна до Вашият адрес безплатно. Безплатната доставка е валидна само за поръчки направени от България.

За повече информация или въпроси не се колебайте да се свържете с нас на тел.:
- 02/ 483 72 91
- 02/ 426 02 62


 


Информация за кленов сироп и кленови продукти

Ракът бяга от хлебна сода и кленов сироп
Някои хора вярват, че това работи, тъй като раковите клетки обичат захар, поради което излапват кленовия сироп и по този начин хлебната сода навлиза безпрепятствено в раковата клетка. виж още...

Оригиналният канадски кленов сироп и ползите му за здравето на черния дроб
Ново изследване, проведено в универсстета в Токио установи, че оригиналният канадски кленов сироп може да насърчи работата на черния дроб. виж още...

Оригиналният канадски кленов сироп намалява риска от рак и диабет
Оригиналният канадски кленов сироп може значително да забави растежа на раковите клетки при накои ракови заболявания... виж още...


Виж всички статии


Нашите партньори:
Здравница Ина-Фарма ООД Европът - куриерски услуги Супермаркети Лекси Аптеки Фармастор
 
Здраве от природата Магазини Herbalance Дрогерия Фитоакцент Afya Pharmacy