Доставка в България Доставка в България
Доставяме до всяка точка на страната.
Доставка до Европа Доставка до Европа
Бързо и лесно до всяка точка на ЕС.
Търговия на Едро и Дребно Търговия на Едро и Дребно
Работим с над 300 магазини, хотели и ресторанти.
Кленов сироп и кленови продукти
Кленов сироп - 250 мл
Кленов
сироп
250 мл.
Кленов сироп - 375 мл
Кленов
сироп
375 мл.
Кленов сироп - 500 мл.
Кленов
сироп
500 мл.
Кленов сироп - 1 литър
Кленов
сироп
1 литър
Кленов сироп - 2 литра
Кленов
сироп
2 литра
Кленов сироп - 5 литра
Кленов
сироп
5 литра
Кленов сироп - 25 литра
Кленов
сироп
25 литра
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Пакет кленов сироп и сода (без алуминий)
Пакет
кленов сироп и сода
Диета с оригинален канадски кленов сироп и кокосово масло

Диета с оригинален канадски кленов сироп и кокосово масло

Диетата с оригинален канадски кленов сироп вече един от най-популярните и най-ефективните начини за отслабване в целия свят. В интернет пространството, вкл. и при нас в Maple-bg.com, можете да намерите стотици мнения и коментари от хора, които са преминали през стъпките на здравословния режим.

Има, обаче, още един натурален продукт, който може да е изключително полезен участник в тази диета. Това е Органичното, студено-пресовано (Virgin) кокосово масло.

Повече за кокосовото масло

Когато става въпрос за „супер храни”, които могат да ви помогнат да свалите нежелани килограми, кокосовото масло се нарежда сред най-подходящите. Органичното кокосово масло предлага няколко предимства, които пряко влияят върху способността на тялото да отслабва. Това е доказано не само научно, но и с дългата история на неговата употреба от различни култури по света.

Кокосово масло не само забързва метаболизма, но и се грижи за хормоналното здраве, като има добро влияние върху щитовидната жлеза.

Кокосовото масло е най-добрата мазнина, свързана със свалянето на килограми!
То съдържа уникална комбинация от мастни киселини с мощен ефект върху метаболизма. Няколко проучвания доказват, че кокосовото масло се бори с натрупаните мазнини в тялото и най-вече в областта на корема. Освен това кокосовото масло е богато на средноверижни триглицериди – мастни киселини, които стимулират матаболизма.

Едно важно свойство на кокосово масло е, че то е термогенна храна. Неговата консумация изисква повече енергия за храносмилане, като по този начин стимулира метаболизма. Според резултатите на едно проучване 1 до 2 лъжици кокосово масло на ден увеличава разхода на енергия с 5%, което се равнява на около 120 калории.

Диета с кленов сироп и кокосово масло

Ако попитате, кой е най-популярният метод за отслабване, практикуван от жени и мъже, то отговорът е “Диета с кленов сироп”. Тя е идеална както за намаляване на телесното тегло, така и за прочистване на организма. При тази диета можете да отслабнете с 5 до 10 кг. само за 10 дни. Това се дължи на активното намаляване на мастните натрупвания и ефикасното елиминиране на токсините от тялото.

Диетата с кленов сироп има положителен ефект върху кожата, косата, работата на храносмилателната система, психическото и физическото състояние. Прилагайки диетата ще имате повече сила и енергия.

В тази диета се заменят основните хранения със специално приготвена напитка от кленов сироп, лимонов сок и вода. За да приготвите тази напитка са Ви необходими следните съставки:
- 2 супени лъжици оригинален канадски кленов сироп
- 2 супени лъжици лимонов сок
- 1 щипка (1/4 лъжица) джинджифил на прах или лют червен пипер за подобряване на метаболизма и циркулацията
- 200 мл. топла или студена вода (една водна чаша).

Всички съставки се разбиват до получаване на хомогенна смес.

За постигане на желаните резултати трябва да консумирате 6 до 12 чаши (2 до 4 литра) дневно от тази напитка. Когато почувствате глад или слабост изпивайте по една чаша. С тази напитка ще снабдите организма си с необходимите му за правилно функциониране витамини и минерали. Отсъствието на протеини по време на диетата ще подобри и засили изхвърлянето на токсини от организма.

Запомнете, че по време на диетата с кленов сироп не трябва да консумирате никаква друга храна.

Ако почувствате необходимост можете допълнително да пиете ментов чай или негазирана вода.

Кокосово масло като участник в диетата с Кленов сироп

Кокосовото масло естествено се втвърдява при температура по-ниска от 23-24 градуса, така че е най-добре да го втечните, преди да го консумирате.

20 минути преди хранене е най-доброто време да приемате кокосово масло, тъй като по този начин апетитът ви значително ще се намали, а и ще се засищате с по-малко количество храна.

За да втечните кокосово масло, сложете от него в чаша и добавете гореща вода или пък билков чай. Разбъркайте добре и изпийте течността.

Колко кокосово масло трябва да приемаме?

При тегло до 59 кг. – по една лъжица три пъти дневно;
При тегло от 60 кг. до 82 кг. – по лъжица и половина 3 пъти дневно;
При тело по-високо от 82 кг. – по две лъжици 3 пъти дневно.

Бихте могли и да ядете директно втвърдено кокосово масло, като го оставите да се разтопи в устата ви. Всичко зависи от вашите предпочитания.

Консумацията на кокосово масло по време на диетата с кленов сироп ще доведе до видим ефект особено в областта на корема.
 Нашите партньори:
ЗдравницаИна-Фарма ООД