Доставка в България Доставка в България
Доставяме до всяка точка на страната.
Доставка до Европа Доставка до Европа
Бързо и лесно до всяка точка на ЕС.
Търговия на Едро и Дребно Търговия на Едро и Дребно
Работим с над 300 магазини, хотели и ресторанти.
Кленов сироп и кленови продукти
Кленов сироп - 250 мл
Кленов
сироп
250 мл.
Кленов сироп - 375 мл
Кленов
сироп
375 мл.
Кленов сироп - 500 мл.
Кленов
сироп
500 мл.
Кленов сироп - 1 литър
Кленов
сироп
1 литър
Кленов сироп - 2 литра
Кленов
сироп
2 литра
Кленов сироп - 5 литра
Кленов
сироп
5 литра
Кленов сироп - 25 литра
Кленов
сироп
25 литра
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (плод)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Кленов сироп с черен бъз (цвят)
Пакет кленов сироп и сода (без алуминий)
Пакет
кленов сироп и сода
Диета с оригинален канадски кленов сироп и ябълков пектин

Диета с оригинален канадски кленов сироп и ябълков пектин

Диетата с оригинален канадски кленов сироп вече се е доказала със своята ефективност. Най-често срещаният проблем при потребителите, обаче, е невъзможността да издържат на усиленото гладуване, което трябва да се прилага по време на диетата.

Поради тази причина Ви предоставяме трети вариант на популярната диета, в която вече включваме консумация и на ябълков пектин.

Освен да за сваляне на излишните килограми, консумацията на комбинацията от оригинален канадски кленов сироп и ябълков пектин се използва и има свойствата да пречисти организма от токсини и тежки метали, да намали нивата на лошия холестерол, да подобри храносмилането и функцията на червата.

Повече за оригиналния канадски кленов сироп

Диетата с кленов сироп има положителен ефект върху кожата, косата, работата на храносмилателната система, психическото и физическото състояние. Прилагайки диетата ще имате повече сила и енергия.

Основната съставка, необходима за диетата е Кленов сироп клас A или C. Изследванията на канадските институти показват, че кленовият сироп клас A е най-богат на хранителни съставки. Разликата между клас A и С се състои в интензивността на вкуса, чистотата и качеството на почвата, а това от своя страна влияе и върху цената на продукта.

Оригиналният канадски кленов сироп съдържа огромно количество антиоксиданти. ма редица специализирани изследвания, които доказват, че оригиналният канадски кленов сироп има много на брой противовъпалителни антиоксидантни съединения, които помагат за предотвратяване на различни хронични и възпалителни заболявания като диабет, рак, остеопороза, Алцхаймер. Оригиналният канадски кленов сироп също е богат на феноли – полезни антиоксидантни съединения, които могат да бъдат полезни за нормализиране на нивата на кръвната захар.

Оригиналният канадски кленов сироп подпомага храносмилането. Опитайте да замените обикновената захар с кленов сироп. Не след дълго сами ще се убедите, че газовете и подуването на корема са изчезнали.

Оригиналният канадски кленов сироп е отличен източник на манган, който помага за възстановяване на мускулите, заздравява костите и помага за оздравяването на увредените клетки в организма.

Оригиналният канадски кленов сироп съдържа основни хранителни вещества като цинк, желязо, калций, калий. Нека да отличим цинка. Той не само подобрява репродуктивното здраве, но също така помага да запазите белите кръвни тела, който са особено важни при борбата с настинки и вируси.

Повече за ябълковият пектин

Пектинът е естествена част от човешката храна, но не притежава особена хранителна стойност. Дневният прием на пектин от плодовете и зеленчуците е около 5 g при консумация на 500 g храна от растителен произход.

Пектинът преминава през тънките черва почти без химически промени. Това го прави едно от най-ефикасните баластни вещества.

Установено е, че консумацията на пектин намалява кръвните нива на холестерол. Това се дължи на повишения вискозитет на чревното съдържимо, което от своя страна води до свързването му с холестерола и жлъчните киселини и намалената абсорбция на холестерол. В дебелото черво микроорганизми метаболизират пектина и освобождават късоверижни мастни киселини, които са пребиотици и имат изключително благотворно влияние върху зравословното състояние на човек.

Едно от топ приложенията на ябълковия пектин е използването му за отслабване.

В какво се състои диетата с оригинален канадски кленов сироп и ябълков пектин?

Както при стандартната диета с оригинален канадски кленов сироп основен участник е т.нар. кленова напитка. Именно с тази напитка се заменят основните хранения през деня.

Необходимите продукти за направа на кленовата напитка са:
- 2 супени лъжици оригинален канадски кленов сироп
- 2 супени лъжици прясно изцеден лимонов сок
- 1 щипка (1/4 лъжица) джинджифил на прах или лют червен пипер (чили) за подобряване на метаболизма и циркулацията. (Джинджифилът или чилито не са задължителна част от напитката.)
- 200-300 мл. (водна чаша) топла или студена вода.

Всички съставки се разбиват до получаване на хомогенна смес.

За постигане на желаните резултати трябва да консумирате 6 до 12 чаши (2 до 4 литра) дневно от тази напитка. Когато почувствате глад или слабост изпивайте по една чаша. С тази напитка ще снабдите организма си с необходимите му за правилно функциониране витамини и минерали. Отсъствието на протеини по време на диетата ще подобри и засили изхвърлянето на токсини от организма.

За Ваше улеснение можете да направите по-голямо количество от напитката, което ще Ви стигне за целия ден (напр. 2 литра), като спазвате горепосочените пропорции.

Ябълков пектин

С цел по-добри резултати от диетата и за подобряване функциите на червата и стомаха в тази диета включваме и ябълков пектин. Най-добре е да изберете ябълков пектин на прах. От него се консумират по 1 ч.л. сутрин, обед и вечер. Преди прием ябълковият пектин може да бъде разтворен в самата кленова напитка или във вода, сок, кисело мляко.

По време на диетата може да консумирате някои от следните храни:
плодове, зеленчуци, риба, нетлъсто месо.

Разбира се, в никакъв случай не трябва да прекалявате в консумираните количества.

По време на диетата не е препоръчително да се консумира всякакъв вид алкохол. Можете да си позволите до 1 чаша кафе на ден, но без добавена захар.

Дневните хранения по време на диетата не трябва да са повече от 3, т.е. хранете се сутрин, обед и вечер.

 Нашите партньори:
ЗдравницаИна-Фарма ООД